Un nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina va fi înființat la Siret pe A 7.Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Acesta a declarat că repreprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ai Direcției Generale a Vămilor (DGV) din cadrul ANAF și cei ai Consiliului Județean Suceava urmează să participe la o videoconferință cu responsabili ucraineni privind înființarea unui nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina la Siret aferent drumului de viteză A7.

Flutur a precizat că în cadrul documentației tehnice întocmită de CNAIR pentru realizarea rutei rapide Siret-Suceava-Pașcani, prin caietul de sarcini, s-a solicitat viitorului prestator realizarea unui nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina. Odată cu realizarea autostrăzii A 7, pe tronsonul Siret-Suceava, se va proiecta și construi un nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina la Siret.

Din partea Consiliului Județean Suceava a fost desemnat să participe videoconferința cu responsabilii ucraineni vicepreședintele CJ Suceava – Viorel Seredenciuc.

„ Este important pentru că acest punct de trecere a frontierei este unul ce va trebui conectat cu infrastructura rutieră a țării vecine și nu trebuie să uităm că este un punct vamal la intrarea în Uniunea Europeană”, a menționat Gheorghe Flutur.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here