Doina Popa, secretara primarilor municipiului Suceava de după Revoluție, a murit subit, duminică noapte, prin somn. Aceasta a suferit un infarct miocardic la doar 59 de ani. Doina Popa se afla în prima ei zi de concediu de odihnă.

Vestea morții Doinei Popa a întristat profund întreg colectivul Primăriei Suceava și pe cei care au cunoscut-o dar a și surprins. Doina Popa era un om plin de viață, care te întâmpina cu o vorbă de duh și cu zâmbetul pe buze. Era atât mândră de fiica ei și vorbea despre ea des, cum era mândră de gospodăria ei din Salcea – un mic colț de rai, unde cultiva flori și legume. Dumnezeu să o ierte! Redacția informatiata.ro transmite sincere condoleanțe familiei!

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a transmis cu îndurerare familiei Doinei Popa condoleanțe:

„În această dimineață am primit vestea tristă a trecerii fulgerătoare la cele veșnice a doamnei Doina POPA, care în ultimii 30 de ani a fost secretara primarilor Sucevei. A fost un om organizat și responsabil, plin de viață și săritor, de care ne va fi dor! Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i întărească familia pentru a trece peste acest moment de grea încercare! Sincere condoleanțe!”

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here