Un dornean căutat de polițiști pentru tentativă de omor a fost extrădat din Marea Britanie. Este vorba de Sârbu Tiberiu, față de care Tribunalul Suceava a emis mandatul de arestare preventivă în 2018 pentru săvârșirea de „tentativă la infracțiunea de omor” și introducerea acestuia în CRAP al IPJ Suceava.

Vineri seară, la ora 21.00, o escortă din cadrul Serviciului Investigații Criminale a procedat la preluarea de pe aeroportul internațional „Henri Coandă” – București a lui Sîrbu Tiberiu.

Acesta a fost extrădat din Marea Britanie, figurând ca urmărit la nivel național și internațional.

Totodată, față de Sîrbu Tiberiu, Judecătoria Vatra Dornei a emis și mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 230/2020 din data de 16.11.2020, prin care a fost condamnat la o pedeapsă de 12 luni închisoare ca urmare a revocării suspendării executării sub supraveghere a pedepsei rezultante aplicată prin Sentința Penală nr. 135 din data de 27.09.2018 pronunțată de către Judecătoria Vatra Dornei.

 Sîrbu Tiberiu este acuzat că  în 2018,în timp ce se afla într-o casă de pariuri din centrul municipiului Vatra Dornei, împreună cu alte doup persoane, l-a bătut cu sălbăticie pe  Marius Simion zis „Simi” din municipiul Vatra Dornei.

Între aceștia și Simi exista un conflict mai vechi.

Persoana vătămată  a suferit un politraumatism cranio-cerebral şi toracic cu echimoze, hematom, excoriaţii, plagă contuză, contuzie cerebrală hemoragică, fractură costală stânga, care au  necesitat pentru vindecare un număr de 40-45 de zile de îngrijiri medicale și medicul legist a concluzionat că viaţa victimei a fost pusă în primejdie.

 

 

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here