Două autoturisme cu țigări de contrabandă descoperite în curtea unei case nelocuite din Straja.

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-au deplasat, marți după-amiază, la un imobil nelocuit de pe raza localităţii Straja, despre care aveau date că se află depozitată o cantitate mare de ţigări provenită din activităţi de contrabandă.

La faţa locului oamenii legii au depistat, în curtea imobilului respectiv, trei autovehicule, două mașini încărcate cu colete ce conţineau ţigări şi un autoturism de teren fără numere de înmatriculare.

Cu ocazia celor constatate, cele trei autoturisme au fost transportate la sediul serviciului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 29.810 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă extracomunitară.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 350.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele trei autoturisme în valoare totală de 56.000 lei, folosite în activitatea infracţională au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerii la răspundere a acestora.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here