Drum blocat după ce un buștean a fost lăsat pe carosabil de șoferul unei firme din Gura Humorului. Șoferul și-a dat seama că bușteanul a căzut, a coborât din vehicul și cum bușteanul nu putea fi mutat prea ușor el și-a văzut de drum.

Ore întregi a fost blocat drumul între Păltinoasa și Fălticeni, bușteanul fiind lăsat pe carosabil în miez de noapte. Spre dimineață un șofer a sunat la 112 și a cerut ajutor pentru că nu mai putea înainta.

Bușteanul a fost scos de pe carosabil cu ajutorul unui utilaj de mare tonaj iar traficul a fost reluat pe ambele benzi supă ore în care a fost blocat.

Polițiștii au vizionat imaginile de pe camerele de vedere din zonă și au identificat camionul, care era al unei firme din Gura Humorului. S-a luat legătura cu reprezentanții firmei și astfel a fost identificat șoferul care nu s-a sinchisit nici măcar să ceară ajutor la 112.

Șoferul a fost audiat de polițiști, s-a ales cu amendă de aproape 1200 de lei și cu dosar penal pentru punerea în pericol a siguranței rutiere prin plasare de obstacole în trafic.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here