S-a deschis Electric Depo, cel mai nou magazin de materiale electrice din Gura Humorului!

Din 23 aprilie, humorenii beneficiază de un nou magazin de materiale electrice și corpuri de iluminat la prețuri avantajoase. Pentru a celebra marea deschidere, Electric Depo a pregătit o tombolă la care puteți câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei.

Clienții care achiziționează produse de minimum 100 de lei pe un singur bon în perioada 23 aprilie – 9 mai 2021, completează talonul de tombolă și îl introduc în urna din incinta magazinului, au șansa de a câștiga prin tragere la sorți voucherul în valoare de 500 de lei valabil la cumpărături în magazinul Electric Depo până la finalul anului 2021.

Mai multe cumpărături, mai multe șanse de câștig!

La Electric Depo veți găsi o gamă variată de produse, de la corpuri și surse de iluminat, cabluri și conductori, trasee cabluri, tablouri și siguranțe automate, prize și întrerupătoare, până la conectică și accesorii instalații, materiale branșamente și sisteme de împământare.

Magazinul colaborează cu furnizori de top din domeniu, asigurând o calitate superioară a produselor, la prețuri potrivite pentru nevoile clienților.

Noul magazin vine cu beneficii exclusive pentru electricieni. Așadar, cei care se înscriu în programul de loialitate al magazinului primesc reduceri la fiecare achiziție și află primii despre ofertele speciale la materiale electrice. Detalii și înscrieri în program direct în magazin.

Magazinul este situat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 19, lângă intrarea în autogara din Gura Humorului.

Programul de funcționare: Luni – Vineri: 07:00 – 16:00; Sâmbătă: 08:00 – 12:00; Duminică: Închis.

Mai multe informații puteți solicita și pe pagina de Facebook Electric Depo: https://www.facebook.com/electrice.gurahumorului

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here