Gheorghe Flutur:”Intenția noastră este să legăm Pătrăuți de Mitocu Dragomirnei”.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat vineri lucrările de modernizare a drumului județean care traversează comuna Pătrăuți.

El a declarat că intenția Consiliului Județean Suceava este să modernizeze și drumul care leagă Pătrăuțiul de Mitocu Dragomirnei, care va fi „un traseu turistic de excepție”.

„Suntem pe drumul județean de la Pătrăuți, o porțiune pe care o modernizăm Am făcut și anii trecuți o parte din el. Acest drum va fi modernizat și intenția noastră este să legăm Pătrăuți de Mitocu Dragomirnei. 1,2 km sunt pe raza comunei Pătrăuți, drum care trece prin fond forestier și 2,5 km sunt la Mitocu Dragomirnei. Această legătură va face un traseu turistic de excepție pentru momentul UNESCO de la Pătrăuți și legătura cu Dragomirna. În momentul de față acest drum arăta foarte, foarte rău. Eu am fost alaltăieri aici și am rugat constructorul să vină să acopere gropile și să toarne stratul de asfalt corespunzător. Eu mă bucur că vremea ne permite pentru că avem foarte multe șantiere în județ, dar și-au făcut timp să vină și aici la Pătrăuți. Este de față și viceprimarul localității Pătrăuți, Vasile Breabăn. Îi mulțumesc și rugămintea mea este să protejeze cât e cald, să nu intre mașini sau căruțe pe contrasens și sper să iasă o treabă bună”, a declarat Gheorghe Flutur.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here