Eduard Dziminschi, ales primar cu peste 80% din voturi, le mulțumește localnicilor din Moara pentru încrederea acordată. Edilul, care este foarte apreciat în localitate, a demarat ivestiții importante aici reușind în patru ani de mandat să asfalteze drumuri, să aducă gazul metan la Moara, să ridice o stație de epurare, să extindă rețele de canalizare și să modernizeze unitățile de învățământ.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie

„La final de campanie electorala, inceputul unui nou drum, atat eu, cat si intreaga echipa a Consiliului Local Moara, va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o in aceasta perioada. Am luat aminte ca va doriti o comuna in care sa va simtiti respectati de catre autoritati si functionarii publici, ca va doriti dezvoltarea infrastructurii, cat si strategii de incurajare a investitiilor in zona comunei noastre. Toate acestea sunt asteptari rezonabile, pertinente si pentru indeplinirea lor mizam in continuare pe sustinerea si intelegerea dumneavoastra.
Lectia cea mai importanta a fost cea a respectului manifestat reciproc, ca parteneri de dialog, motiv pentru care revin cu gratitudinea mea si va garantez ca nu va voi dezamagi!
Va multumim inca o data pentru increderea acordata prin vot, inclusiv persoanelor din Diaspora care ne-au fost alaturi”, a postat Eduard Dziminschi pe contul său de socializare.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here