Gheorghe Flutur ales la șefia CJ pentru un nou mandat cu un procent 41,53%. PNL va avea majoritatea în viitorul Consiliul Județean.
De remarcat că doar 3 partide vor avea membri în CJ Suceava: PNL, PSD și PMP.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie

PNL Suceava va avea 18 consilieri județeni, PSD – 14 și PMP – 4. La alegerile de duminică Mirela Adomnicăi, candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Suceava, a obținut 31,82% din voturile alegătorilor. Pe locul trei s-a clsat Bogdan Codreanu (PMP) – 9,57%

Așa cum a anunțat Gheorghe Flutur la debutul campaniei electorale, cei doi vicepreședinți ai CJ Suceava vor fi colaboratorii apropiați ai președintelui: Neculai Barbă și Cristi Crețu.

„Votul, din punctul nostru de vedere, este o notă bună pentru ceea ce am făcut și înseamnă în același timp mari așteptări pentru ceea ce urmează să facem.Va fi un mandat cu multe investiții în județul Suceava, realizabile prin colaborare cu toți primarii din județ și cu sprijinul Guvernului liberal. (…)
Pentru rezultatele obținute mulțumesc tuturor sucevenilor care au avut și continuă să aibă încredere în capacitatea noastră de a dezvolta județul Suceava pentru creșterea considerabilă a nivelului trai a sucevenilor”, a declarat luni Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here