Familie de suceveni secerată într-un grav accident, pe DN2, în județul Bacău. Familia se întorcea din Marea Britanie pentru a-și petrece concediu în țară. Șapte persoane au decedat în accidentul produs duminică pe DN2 Bacău – Adjud, fiind vorba de 5 adulţi şi 2 copii.

Tragedie într-o familie de suceveni, duminică dimineață. Mașina cu care aceștia se întorceau din Marea Britanie a fost lovită de un microbuz, la ieșirea din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău.

Microbuzul în care se aflau 15 persoane a pătruns aiurea pe contrasens și a lovit în plin mașina sucevenilor.

Impactul a fost extrem de violent. O femeie de 34 de ani, din Vicovu de Sus, pe nume Ionela Huluță, și doi dintre copiii săi minori, în vârstă de 3 luni și de 7 ani, au murit pe loc. Soțul, care era la volan, se află în stare critică la spital.

Pe bancheta din spate mai era un al treilea copil al familiei, care a scăpat cu viață. Au mai murit patru persoane din microbuz iar alte cinci au ajuns în stare gravă la spital.

La nivelul ISU Bacău a fost declanşat planul roşu de intervenţie. La faţa locului salvatorii au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospeciala de stingere, 5 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi 6 ambulanţe ale serviciului judeţean de ambulanţă.

În sprijin au fost alocate o autospecială de transport personal şi victime multiple de la ISU Galaţi, iar de la ISU Vrancea o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD.

De asemenea, a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here