motocros, sursă foto Adevarul.ro

Un tânăr fără permis a plonjat cu motocicleta în gard.

Un tânăr de 19 ani, din comuna Moldova Sulița, a plonjat cu motocicleta în gard după ce a pierdut controlul vehiculului. Polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Accidentul s-a petrecut miercuri seară, pe DJ 175, în comuna Moldova Suliţa. La ieșirea dintr-o curbă ușoară la stânga, cel mai probabil din cauza vitezei neadaptate, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasard și a părăsit partea carosabilă. El a plonjat cu motocicleta în gardul împrejmuitor al unui teren. În urma impactului, acesta a fost proiectat pe terenul respectiv.

Din accident, a rezultat rănirea tânărului, care a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc. Ulterior tânărul a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava.

În urma interogării bazelor de date, polițiștii au stabilit că acesta nu figurează cu permis de conducere pentru nici o categorie auto. De asemenea motocicleta nu figurează ca fiind înregistrată sau înmatriculată.

Tânărul care a plonjat cu motocicleta în gard s-a ales cu dosar penal.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here