foto din arhivă

Un tractorist mort de beat s-a răsturnat în drum, la Moara.

Miercuri după amiază, bărbatul de 57 de ani, din comuna Moara, la Vornicenii Mici, pe pe DJ209C, a pierdut controlul volanului. Tractorul s-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului iar șoferul a fost rănit. La fața locului au ajuns polițiștii care au constatat că era vorba despre un tractorist mort de beat.

Rănitul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Judeţean Suceava iar în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că el a suferit în urma accidentului traumatism cranio – cerebral cu pierderea cunoștineți, traumatism toraco-abdominal, escoriații membre superioare și inferioare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu alte cuvinte, vormit despre un tractorist mort de beat și tocmai din cauza alcoolului a pierdut controlul volanului.

În urma verificărilor evidențelor existente în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tractoristul s-a ales cu dosar penal.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here