O fată de 17 ani a sunat la 112 pentru a cere ajutor după ce tatăl vitreg a lovit-o pe ea și pe mama sa. Bărbatul de 47 de ani stă fără forme legale în comuna Siminicea.

Lucrătorii Poliției Orașului Salcea au fost sesizați prin SNUAU 112, marți după amiază, de către o fată de de 17 ani despre faptul că a fost agresată fizic de către tatăl vitreg. Fata cerea ajutor pentru că mama sa era în pericol.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și în urma verificărilor efectuate a rezultat că, pe fondul unor discuții în contradictoriu din cauza banilor și a consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 47 de ani a provocat scandal la domiciliu și a agresat-o fizic pe concubina sa, de 48 ani. Fata de 17 ani și o soră de 26 de ani au intervenit în conflict pentru a-și scoate mama din mâna agresorului numai că au fost și ele lovite.

Persoanele vătămate nu au solicitat deplasarea la fața locului a unei ambulanțe pentru acordarea de îngrijiri medicale, întrucât leziunile suferite au fost superficiale. A fost întocmit formularul de evaluare a riscului și s-a constatat că există un risc iminent femeia de 48 de ani solicitând emiterea ordinului de protecție provizoriu. S-a emis ordinul de protecție provizoriu pentru o perioadămde 5 zile. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii a 3 acte materiale ale infracțiunii de violență în familie.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here