Senatorul Ioan Stan spune că Guvernul PNL a mituit primarii care au trecut de la PSD la liberali și că localitățile conduse de aceștia au primit sume mult mai mari de la buget față de localități conduse de primari ai PSD. Ioan Stan este de părere că astfel se încearcă obținerea de voturi pentru PNL la alegerile locale, însă el este convinc că sucevenii îl vor trimite acasă pe Gheorghe Flutur, pe 27 septembrie.

„Cu mai puțin de două săptămâni înainte de ziua alegerilor, Guvernul PNL s-a gândit să ofere mită electorală din fondul de rezervă pe care îl are la dispoziție, transformând acest fond care trebuie folosit în situații excepționale, în pușculița electorală a PNL.
Din ce știm până acum de la Guvernul Orban, bani pentru educație nu sunt, bani pentru alocații nu sunt, bani pentru pensii nu sunt, bani pentru achiziția de măști pentru personalul didactic și elevi nu sunt, dar când vine vorba să mai atragi câțiva primari de partea ta ca prin intermediul lor să mai câștigi niște voturi se găsesc atât soluții, cât și bani. Prin asta putem explica și de ce cei 9 foști primari PSD din județul Suceava au ales să treacă la PNL: ca să fie răsplătiți. Și răsplata a venit odată cu această alocare de bani guvernamentali, comunele Frumosu, Moara, Ulma, Frasin, Stulpicani, Ostra, Stroiești, Păltinoasa și Valea Moldovei, primind sume mai mari decât majoritatea comunelor conduse de primari rămași loiali partidului nostru.
Considerăm că aici este mâna domnului Flutur, care prin astfel de practici crede că va mai crește electoral datorită voturilor aduse de foștii edili. Poate primarii în cauză sunt mulțumiți de ce au obținut, dar locuitorii județului Suceava nu uită că tot el se face vinovat de moartea a peste 200 suceveni de Covid-19, de distrugerea imaginii județului nostru pe plan național, de distrugerea economiei locale. Din cauza acestor probleme, mandatul următor sigur nu este despre hore și festivaluri, unde domnia sa excelează, ci despre administrație publică. Din aceste motive, de pe 27 septembrie, sucevenii îl vor trimte acasă”, a declarat Ioan Stan.

Oferta SAVCOM 1-6 Martiue OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here