Două femei cercetate pentru braconaj după ce au fost prinse transportând un mistreț tranșat. Mașina în care se aflau cele două a fost oprite pentru control la un filtru de poliție și sunt cercetate acum pentru braconaj.

Citește restul știrii după reclame....

Miercuri, lucrătorii din cadrul Secției 9 de Poliție Șcheia, la solicitarea Poliției orașului Gura Humorului, au identificat pe raza localității Șcheia, în zona denumită „Zidul Morții”, un autoturism marca Land Rover Freelander.

În interiorul vehiculului au fost identificate două femei din Șcheia, de 35 ani și 40 de ani, care transportau un butoi de plastic cu aproximativ 80 de kilograme de carne, ce părea a fi provenită din vânat, precum și o piele de porc mistreț.

La fața locului s-au deplasat două echipe din cadrul I.P.J. Suceava – S.A.E.S.P. care, în urma activităților informativ – operativ și de cercetare, au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „braconaj”.

În cauză sunt desfășurate activități de cercetare penală în vederea stabilirii provenienței cărnii și tragerii la răspundere a tuturor făptuitorilor.

Oferta SAVCOM 26-31 Iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here