polițiști, sursă foto România Liberă

Tânăr de 23 de ani, găsit spânzurat. Mama l-a descoperit fără suflare. Tragedia s-a petrecut la Liteni, marți dimineață.

Poliţia Oraşului Liteni a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un tânăr de 23 ani, localnic, a fost găsit spânzurat în curtea locuinței sale, de către mama sa.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului. Cadavrul era întins pe sol, în fața unei magazii din partea din spate a curții.

Mama a povestit polițitilor că fiul ei s-a întors la data de 19.07.2021 din Germania, iar în seara aceleași zile a plecat cu prietenii să consume alcool la un bar din apropierea locuinței sale și nu l-a mai văzut din acel moment.

În dimineața de 20.07.2021,femeia l-a găsit pe fiul ei spânzurat de grinda unei magazii și i-a tăiat funia cu un cuțit, coborându-i corpul pe sol. După aceea femeia a sunat la 112.

La fața locului a intervenit și un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat pozitiv.

Din investigațiile efectuate în rândul prietenilor susnumitului, a rezultat faptul că acesta era consumator de alcool, iar pe fondul consumului de astfel de băuturi a amenințat de mai multe ori că se va sinucide.

În după amiaza zilei de 19.07.2021, el a consumat alcool la barul din apropierea locuinței sale și a plecat acasă în jurul orelor 22.00, fără a avea conflicte cu vreo persoană.

Cadavrul tânărului a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzelor morții.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal cu privire la infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here