Femeie moartă după ce a căzut peste afumătoare în timp ce prepara bunătăți pentru Crăciun. Incidentul s-a petrecut la Dornești, pe 19 decembrie.

Gospodina de 73 de ani a suferit arsuri grave, de gradul patru, după ce a căzut peste afumătoare și a murit după 15 zile în care a stat internată într-un spital din Iași.

Aceasta locuia în comuna Dornești, împreună cu fiul, nora, și nepoata sa. Pe 19 decembrie, în timp ce se afla la domiciliu, ea a pus la afumat preparate din carne pentru masa de Crăciun. Într-un moment de neatenție, femeia s-a împiedicat și a căzut peste afumătoare.

Gospodina a început să țipe după ce hainele i-au luat foc. Auzind strigătele de ajutor, nora acesteia, care se afla în bucătărie, a ieșit în grădină, unde se afla căzută femeia, acordându-i primul ajutor.

Nora a apelat apoi la 112 și a solicitat deplasarea unui echipaj de ambulanță la fața locului. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul municipal Rădăuți, fiind diagnosticată cu arsuri de gradul patru, pe o suprafață de aproximativ 40%, din suprafața corpului.

Ulterior, a doua zi, rănita a fost transportată la Spitalul Sfântul Spiridon Iași pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Aceasta a decedat la Spitalul Sfântul Spiridon Iași, pe 2 ianuarie din cauza rănilor suferite când a căzut peste afumătoare.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor, care au deschis dosar de cercetare.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here