Doi suceveni reţinuţi de DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc. Reţinerile s-au făcut după ce procurorii DIICOT şi poliţiştii BCCO au descins în şase locaţii din judeţ.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Suceava au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut că, în perioada 2016-2020, inculpații au distribuit către consumatori droguri de mare risc precum și substanțe cu efect psihoactiv.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Suceava au efectuat un număr de șase percheziții domiciliare, luni, în urma cărora a fost indisponibilizată cantitatea de aproximativ 1,2 kg substanțe cu efect psihoactiv.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here