Femeie moartă după ce s-a înecat cu mâncare în timp ce lua masa în familie. Tragedia s-a petrecut duminică după amiază, chiar de Florii, la Hânțești.

Lucrătorii Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata au fost sesizaţi duminică după amiază prin SNUAU 112 de un bărbat din satul Berești, localitatea Hânțești, despre faptul că la locuința părinților săi a decedat sora sa, o femeie de 57 ani, după ce s-a înecat cu mâncare.

Femeia locuia împreună cu părinții și fratele său iar duminică după amiază se aflau toți în bucătăria imobilului, unde serveau prânzul. La un moment dat, aceasta s-a înecat cu alimente.

Femeia a ieșit din bucătărie, în curtea locuinței, unde s-a împiedicat, a căzut și a rămas inconștientă. Membrii familiei au sunat la 112 iar la fața locului a ajuns un echipaj SMURD.

Cadrele medicale au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, fără însă ca femeia să prezinte semne vitale, după 30 minute aceștia constatând decesul.

Cauza decesului, conform diagnosticului preliminar a cadrelor medicale, a fost „asfixie prin obstrucția căilor aeriene cu bol alimentar”.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale, la examinarea sumară a cadavrului constatându-se faptul că acesta nu prezintă leziuni.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.