Femeie moartă în autocarul care a adus-o din Germania la Suceava. Incidentul s-a petrecut marți dimineață, sub ochii celorlalți pasageri.

Marți, la orele 10:30, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către personalul Serviciului de Ambulanță, cu privire la faptul că s-a constatat decesul unei femei din județul Neamț după ce aceasta a fost preluată dintr-un autocar staționat în fața Hotelului Bucovina din oraș.

A reieșit din cercetările efectuate de polițiști că femeia se afla într-un autocar al SC EURO FRATELO, care se întorcea din Germania, vehicul staționat în fața Hotelului Bucovina din Suceava.

La un moment dat, aceasta a acuzat o stare de rău, a leșinat iar buzele i-au devenit vineții, motiv pentru care un alt pasager a apelat numărul de urgență 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava, care a aplicat manevre de resuscitare, însă acestea au fost în zadar iat la ora 10:30 s-a constatat decesul.

Cadavrul femeii a fost dus la Spitalul Județean Suceava pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cauzelor morții.

Având în vedere faptul că defuncta se afla în tranzit și nu s-au identificat aparținători, evenimentul a fost anunțat lucrătorilor Postului de Poliție Poiana Teiului județul Neamț – de unde era originară femeia.

Din primele verificări a reieșit că singura rudă a persoanei vătămate este un fiu stabilit în municipiul Iași.

În cauză sunt continuate cercetările de către lucrătorii BIC sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.