Femeie înjunghiată în inimă de concubin, la Vatra Dornei. Crima s-a petrecut în locuința celor doi.

Luni, la ora 12.22, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112 de către  cadrele de la Ambulanță cu privire la  faptul că  o femeie a fost găsită în înjunghiată în zona inimii.

La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei.

În imobilul situat în municipiul Vatra Dornei, strada Căprioarei, județul Suceava, a fost identificată o persoană de sex feminin decedată, înjunghiată în inimă.

Din primele cercetări rezultă că autorul infracțiunii de violență în familie raportată la infracțiunea de omor este numitul Drangoi Ștefan, concubinul victimei Chituță Lăcrămioara.

Autorul a fost identificat la fața locului  și afost reținut pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, s-a solicitat prezența laboratorului criminalistic și sprijin din partea lucrătorilor din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Investigații Criminale  fiind contactat și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

S-a constituit o echipă operativă din cadrul S.I.C. și Serviciul Criminalistic, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care s-a deplasat la fața locului stabilind că luni, în jurul orei 12.00, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri, a izbucnit un conflict spontan între Drangoi Ștefan și concubina sa Chituță Lăcrămioara.

Conflictul a degenerat iar bărbatul a exercitat acte de violență asupra victimei cu un cuțit, provocându-i o singura leziune în zona anterioară a pieptului, care a condus la decesul femeii.

Numitul Drangoi Ștefan a fost identificat la fața locului, iar în urma audierii acesta a recunoscut fapta comisă și a  indicat  împrejurările comiterii acesteia.

S-a efectuat investigarea tehnico științifică a locului faptei, fiind identificat și ridicat obiectul înțepător, precum și alte mijloace materiale de probă, care vor fi examinate în condiții de laborator.

Față  Drangoi Ștefan s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, marți acesta fiind arestat preventiv.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii de către inculpat a infracțiunii ”violență în familie” raportat la  infracțiunea de “omor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.