hot-casa-locuinta, foto Libertatea

Femeie tâlhărită după ce hoțul a tăiat curentul electric la casa acesteia și a bruscat-o. Incidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineții de marți, la Câmpulung Moldovenesc. Hoțul a intrat în casa victimei pe întuneric.

Un individ a intrat peste femeia de 78 de ani după ce a tăiat curentul electric de la casa acesteia. El a reușit să fure doar un telefon mobil, însă femeia a trecut prin momente de coșmar.

Bătrâna a ieșit din dormitor în hol fiind alertată de faptul că a rămas fără curent electric. Acolo însă ea a fost surprinsă de către autor. Acesta a împins persoana vătămată în dormitor unde, folosind forța fizică a imobilizat-o. Individul a răscolit în interiorul pieselor de mobilier din cameră cu intenția de a sustrage bani sau bunuri de valoare. Deoarece nu a găsit bani sau alte bunuri în dormitorul persoanei vătămate, autorul a sustras telefonul mobil al acesteia, ce se afla în încăpere pe o masă. După aceea el a părăsit locul faptei.

O vecină a sunat la 112 și la fața locului au ajuns polițiștii, care au făcut cercetări și căutări. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,tâlhărie calificată”.
În urma desfășurării activităților investigative și de cercetare penală, autorul a fost identificat în persoana lui Zetel Nicolae, de 20 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, prin restituire. În baza probatoriului administrat, în cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Zetel Nicolae pentru comiterea infracțiunii de „tâlhărie calificată”. Tânărul a fost introdus în Arestul IJP Suceava și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here