Fetiță moartă după ce o mașină a trecut peste ea în timp ce se juca pe jos. Tragedia s-a petrecut luni după amiază, la Vicovu de Jos. Micuța de 3 ani nu a fost observată de șoferul mașinii – tatăl său.

Fetiță moartă, în urma unui stupid accident. Țugui Liviu, de 27 ani, din Vicovu de Jos, tatăl micuței, conducea autoturismul BMW dinspre DN 2H către curtea SC LIW STONE S.R.L. După ce a intrat în curtea societății, a efectuat viraj dreapta pentru a pătrunde pe o aleea pavată. El nu a observat că fetița de doar 3 ani se juca în șezut, pe pavaj și a trecut cu roata dreapta față peste aceasta.

Bărbatul a luat victima în mașină și a transportat-o către Spitalul Municipal Rădăuți, apelând totodată și SNUAU 112. Pe raza comunei Horodnic de Jos, acesta s-a întâlnit cu ambulanța, care a transportat-o pe fetiță la Spitalul Municipal Rădăuți.

Medicii au spus că minora era grav rănit, ea prezentând: fractură temporală stângă, stop cardio respirator, traumatism cranio-cerebral sever, traumatism toracic închis.

Din cauza leziunilor suferite ca cap, fetița a decedat ulterior, la Spitalul Municipal Rădăuți.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Întrucât evenimentul nu s-a produs pe drum public nu poate fi catalogat ca accident rutier, spun polițiștii.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here