Casa de Pensii Suceava are disponibile 72 de bilete de tratament pentru pensionari.

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, anunţă că, în prezent,CJP Suceava eliberează biletele de tratament aferente seriei a III a.

Pnsionarii suceveni care au formulat cerere de acordare a unui bilet de tratament se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, pentru eliberarea unui bilet din această serie, dacă au formulat cererea cu cel puţin 30 de zile anterior plecării în staţiune.

Pentru această serie a biletelor de tratament au fost alocate CJP Suceava de 72 bilete de tratament, vizând următoarele staţiuni: 1 Mai, Buziaş, Nicolina, Olăneşti, Covasna, Amara, Geoagiu Băi, Moneasa şi Pucioasa.

Listele cu numărul biletelor de tratament alocate şi a staţiunilor au fost afişate atât la sediul instituţiei cât şi pe pagina de internet. Plecarea în staţiune se va face în intervalul 23.04.2021 – 25.04.2021. Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament, se vor prezenta la sediul instituţiei cu biletul de trimitere-formular în regim special, de la medic şi buletinul/cartea de identitate.

Constantin Boliacu atrage atenţia asupra faptului că ridicarea tuturor biletelor aprobate se face numai de către titularii acestora, cu actul de identitate în original, la parterul instituţiei, ghiseul 16.

În cazuri exceptionale, ridicarea biletelor de tratament se face de către o altă persoană desemnată de titular, cu procură notarială.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here