Fetiță de 8 ani, prinsă la furat de alimente, într-un supermarket. Micuța, care provine dintr-o familie de rromi, a fost pusă de mamă să fure, ea provenind dintr-o familie săracă.

Incidentul s-a petrecut luni după amiază, la Rădăuți. Luni, în jurul orei 16:00, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin apel direct de către responsabilul magazinului LIDL de pe strada Ștefan cel Mare, cu privire la faptul că a surprins o minoră, care a încercat să sustragă bunuri din magazin.

Unul din angajați a surprins o minoră care a încercat să părăsească incinta magazinului, trecând de casa de marcat a magazinului, având asupra sa, într-o plasă, mai multe produse, respectiv alimente, în valoare de 250,21 lei.

Minora ce a încercat să sustragă bunurile a fost identificată ca fiind o localnică de 8 ani.

Fata a returnat toate bunurile sustrase, iar reprezentanții magazinului au declarat că nu au nici o pretenție în cauză, nu se constituie parte civilă și își rezervă dreptul de a depune reclamație scrisă referitor la cele întâmplate.

În continuare, cu ocazia deplasării la domiciliul minorei, polițiștii au identificat-o pe mamă, care a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Rădăuți.

La sediul Poliției, mama a fost informată cu privire la acțiunile fiicei sale și a fost amendată pentru faptul că nu și-a împiedicat fiica minoră de 8 ani de la a comite fapte de natură antisocială.

Polițiștii au instruit-o pe femeie cu privire la normele de conviețuire socială, ale ordinii și liniștii publice.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.