elicopter SMURD

Fetiță în stare gravă, transportată cu elicopterul SMURD la Iași și apoi la București, după ce s-a opărit în timp ce se juca prin casă. Micuța, în vârstă de 4 ani, a suferit arsuri grave și a fost transportată inițial la o clinică din Iași.

Fetița provine dintr-o familie cu mai mulți copii, din Vicovu de Sus, și a suferit arsuri în timp ce se juca împreună cu frățiorii ei, în casa părintească.

 

Din cercetările ulterioare ale polițiștilor, a reieșit că, marți seară, în jurul orei 19:50, mama a pus într-o cameră din imobil, pe podea, un lighean din plastic cu apă fierbinte.

În timp ce se juca, fetița de 4 ani a răsturnat ligheanul cu apă fierbinte și astfel s-a rănit.

Mama ei, o tânără de 22 de ani, a sunat disperată la 112 și a cerut ajutor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a preluat-o și transportat-o pe fetiță, ea având arsuri de gradele doi și trei pe aproape 60% din suprafața corpului.

Micuța a fost transferată în miez de noapte de la Suceava la Iași. Ulterior, fetița a fost transferată, tot cu elicopterul SMURD, de la Iași la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea a  infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se efectua verificări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.