În loc de drept la replică pentru Ioan Stan, Flutur anunță demerarea lucrărilor de modernizare pe DE 85. Gheorghe Flutur a declarat că nu vrea să dea drept la replică la cele declarate de Ioan Stan – președinte al PSD Suceava (care spunea că Flutur se laudă cu investiții finanțate de PSD) dar dorește să anunțe trei noi investiții în județ:începerea lucrărilor de modernizare a DE85 – de la Vama Siret până în oraș; emiterea ordinului Ministrului Transportului pentru construirea centurilor ocolitoare  de la Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei dar și emiterea hotărârii de Guvern pentru reabilitarea Taberei Bucșoaia.

Gheorghe Flutur s-a aflat joi alături de primarul orașului Siret – Adrian Popoiu la demerarea lucrărilor de modernizare pe DE 85.  ”Suntem în Vama Siret la km zero a DE 85. Aici este kilometrul zero, granița dintre România și Ucraina, punctul vamal Siret, unul dintre cele mai mari puncte de frontieră de uscat, pe unde anual trec peste 700.000 de autovehicule. Mă bucur să fiu prezent aici cu reprezentanții Companiei Naționale de Drumuri București pentru că se începe modernizarea DE85 de aici din frontieră de la Siret spre orașul Siret care traversează orașul Siret. În acest an s-a reușit modernizarea drumului pe ruta aceasta Suceava-Siret, un drum excepțional. Vremea e bună și mulțumesc Ministerului Transporturilor, Companiei Naționale de Drumuri că ne-au ascultat rugămințile noastre. Vă amintesc că am fost de mai multe ori în această Vamă și am cerut modernizarea acestui drum. Este extrem de important ca și carte de vizită dacă vreți. Sunt foarte bucuros că s-a dat drumul la modernizarea acestei porțiuni de drum în orașul Siret. De asemenea se va moderniza E85 ceea ce înseamnă un câștig uriaș pentru zonă”, a precizat Gheorghe Flutur.

Primarul Adrian Popoiu i-a mulțumit președintelui Consiliului Județean, Ministerului Transporturilor și CNASIR pentru această investiție.

 

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here