Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat vineri lucrările de asfaltare care se execută pe DJ 178 C, Rădăuți-Frătăuții Vechi-Frătăuții Noi-Bilca-Vicovu de Sus, 21 de Km. Acesta a declarat că este un proiect de 10 milioane de euro, finanțat prin PNDL, cu un stadiu de execuție de 20%. Flutur a precizat că se vor aplica 3 straturi de asfalt, lățimea drumului fiind de 8 metri, și se vor executa două sensuri giratorii la intersecțiile cu drumurile spre Mușenița și Gălănești.
”Am solicitat celor de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri să aibă în vedere proiectarea de sensuri giratorii pentru creșterea siguranței rutiere și fluidizarea traficul. Centura Rădăuțiului va trece cu o pasarelă peste acest drum județean modernizat.
Având în vedere importanța acestui drum pentru întreaga zonă, un drum care este din ce în ce mai aglomerat, am solicitat constructorului mobilizare pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt”, a mai spus președintele CJ Suceava.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here