Focuri de armă la Straja. Contrabandiștii au abandonat țigări în valoare de peste 87.000 de lei.
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, sâmbătă dimineață, au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Straja, mai multe persoane care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul ţării, transportând în spate colete voluminoase.
Imediat, oamenii legii au acționat pentru reținerea persoanelor efectuând somațiile legale prin voce, moment în care acestea au abandonat coletele şi au fugit în direcţii diferite. Pentru reţinerea persoanelor respective, poliţiştii de frontieră au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată nu s-au oprit.
Imediat au fost anunţate despre eveniment autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.
La faţa locului au fost descoperite cinci colete care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.490 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.
Ţigările în valoare de 87.600 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here