Pasager de 17 ani abandonat în agonie de șofer după accidentul de la Arbore. Fugarul a fost prins de poliție duminică dimineață.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie

Tânărul de 17 ani, din Pârteștii de Sus, a fost găsit de cadrele de la SMURD încarcerat și cu leziuni foarte grave în jurul orei 3.00, duminică dimineață, după ce un alt șofer a sunat la 112. Era pe bancheta din spate, în agonie. Mașina în care acesta se afla a ieșit de pe carosabil, a lovit un stâlp și apoi un cap de pod. Poliștii au ajuns la fața locului după ce au fost anunțați de acel pasager de 17 ani abandonat în agonie de șofer și au demarat cercetări. Și-au dat seama imediat că nu acesta a fost la volan.

După căutări de câteva ore, în jurul orei 6.00, a fost găsit șoferul. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani, din Pârteștii de Sus, pe nume Sava Petrică. El era băut, avânt o alcoolemie la acel moment de 0,38 miligrame alcool per litru în aerul expirat. Tânărul care a abandonta pasagerul în agonie este acum audiat și urmează să fie reținut pentru 24 de ore.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here