Focuri de armă și urmărire pe străzile Sucevei, pentru prinderea unui condamnat. S-a întâmplat joi iar urmăritul este un tânăr de 25 de ani.

Urmărire pe străzile Sucevei după un tânăr condamnat la un an și patru luni de închisoare pentru delapidare.

În urma datelor și informațiilor obținute de către cadrele SIC Urmăriri, a fost identificat Bejenar Andrei-Ștefan, de 25 ani, din municipiul Suceava, împotriva căruia Judecătoria Suceava a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de „delapidare”.

Conform procurorilor, tânărul, în calitate de agent de vânzări la o firmă, și-a însușit o sumă de bani din gestiunea pe care o administra, provenită din încasările din data de 09.11.2018, sumă pe care nu a depus-o în contul angajatorului și a folosit-o în interes propriu.

Bejenar Andrei-Ștefan a fost identificat chiar în curtea locuinței de domiciliu, urmând să fie ridicat. Numai că, în momentul în care a văzut mascații, acesta s-a opus solicitărilor legale, fugind printre locuințele din vecinătatea locuinței sale.

Polițiști au pornit în urmărirea persoanei condamnate, ocazie cu care, după efectuarea somațiilor legale, unul dintre agenti a executat două focuri de armă în plan vertical, în plină stradă.

După o cursă de circa 500 de metri, Bejenar Andrei-Ștefan, a fost prins și încătușat, fiind escortat și depus în Penitenciarul Botoșani.

Tânărul figurează urmărit la nivel naţional, urmând a fi solicitată revocarea urmăririi.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here