Bărbat rănit grav după ce s-a prăbușit în timp ce stătea la rând într-o farmacie. Incidentul s-a petrecut joi seară, într-o farmacie din comuna Baia.

Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin 112, joi după amiază, de către asistenta de la o farmacie din Baia, despre faptul că un bărbat a căzut și s-a lovit la cap, fiind în stare de  inconștiență.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au descoperit că în jurul orei 17.24, a intrat în farmacie un localnic de 70 ani, care în timp ce aștepta la rând i s-a făcut rău.

Bărbatul s-a prăbușit și în cădere s-a lovit cu capul de geamul ușii de acces în farmacie, suferind o leziuni la nivelul capului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical de urgență din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, care i-a acordat îngrijiri bărbatului, stabilindu-i diagnostic preliminar traumatism cranio-cerebral prin cădere, cu plagă parietală.

Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Fălticeni pentru investigații suplimentare, întrucât din istoricul medical s-a stabilit că acesta suferă de crize epileptice și boala Parkinson.

În funcție de evoluția stării de sănătate a bărbatului se va dispune procedural, cazul rămânând în atenția polițiștilor P.P. Baia.

 

 

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here