Fostul șef de la Permise Auto, comisarul șef Obreja Radu Ionuț, și un ofițer de la DGA Suceava – Mihai Martin ay fost reținuți de DNA după perchezițiile de joi. Cei doi au fost introduși în arest joi noapte. Alți trei angajați de la Serviciul Permise Auto Suceava au fost reținuți dar și administratorul unei școli de șoferi din Fălticeni.

Obreja este cercetat pentru: constituire de grup infracțional organizat, luare de mită, spălare de bani și pentru infracțiuni de folosire de informații care nu sunt destinate publicității, dosar în care a fost reținut și ofițerul DGA. Mihai Martin ar fi oferit informații despre percheziții care ar fi urmat să se deruleze.

De la domiciliul lui Obreja procurorii DNA Suceava au ridocat: 37 de ceasuri de lux, bijuterii din aur, peste 60.000 de lei, dar și 60.000 de euro.

Joi au fost derulate 67 de percheziții la Înmatriculări Auto și Permise, la RAR, la DGA dar și la domiciliile unor angajați ai acestor structuri.

Banii găsiți de procurori, peste 2 milioane de euro, erau ținuți în genți, găleți, ligheane, garaje sau chiar în pereți.


Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here