Furtună puternică peste Suceava și peste localitățile limotrofe, joi seară. Natura s-a dezlănțuit. A căzut și grindină, a fost și vijelie dar și căderi mari de apă.

Pagube făcute în Suceava după o furtună puternică. În doar 15 minute au fost doborâți copaci, inundate gospodării iar acoperișul unei mansarde a fost luat de vânt.

Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din gospodării aflate la Sf.Ilie dar și pentru încălturarea unor crengi de copac căzute peste o mașină – în municipiul Suceava.


Acoperișul unei mansarde de pe strada Victoriei, din Sfântu Ilie, a fost smuls de vântul puternic, iar tabla dar și elemente de tâmplărie din lemn a ajuns pe stradă. Și aici au intervenit pompierii.

Acoperișul de la mansarda blocului cu cinci etaje, a fost rupt de furtună și aruncat în curțile, respectiv pe casele și anexele a cinci locuințe învecinate, provocând pagube materiale.

Totodată patru apartamente de la mansardă au rămas fără acoperiș, acesta fiind distrus în totalitate.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul I.S.U. Suceava ce a constatat pagubele produse în urma furtunii și reprezentanții Primăriei Comunei Șcheia care au dispus măsuri de cazare pentru un număr de trei familii care locuiau la mansarda blocului, iar o a patra familie a decis să se cazeze la locuința unei rude.

Au fost preluate petiții de la persoanele afectate, urmând a se continua verificările și a dispune măsurile legale.

La Moara și la Ipotești a căzut grindină minute bune.

Imaginile surprinse de internauți din municipiul Suceava din timpul furtunii sunt spectaculoase (vezi Video).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.