Furtună puternică peste Suceava și peste localitățile limotrofe, joi seară. Natura s-a dezlănțuit. A căzut și grindină, a fost și vijelie dar și căderi mari de apă.

Pagube făcute în Suceava după o furtună puternică. În doar 15 minute au fost doborâți copaci, inundate gospodării iar acoperișul unei mansarde a fost luat de vânt.

Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din gospodării aflate la Sf.Ilie dar și pentru încălturarea unor crengi de copac căzute peste o mașină – în municipiul Suceava.


Acoperișul unei mansarde de pe strada Victoriei, din Sfântu Ilie, a fost smuls de vântul puternic, iar tabla dar și elemente de tâmplărie din lemn a ajuns pe stradă. Și aici au intervenit pompierii.

Acoperișul de la mansarda blocului cu cinci etaje, a fost rupt de furtună și aruncat în curțile, respectiv pe casele și anexele a cinci locuințe învecinate, provocând pagube materiale.

Totodată patru apartamente de la mansardă au rămas fără acoperiș, acesta fiind distrus în totalitate.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul I.S.U. Suceava ce a constatat pagubele produse în urma furtunii și reprezentanții Primăriei Comunei Șcheia care au dispus măsuri de cazare pentru un număr de trei familii care locuiau la mansarda blocului, iar o a patra familie a decis să se cazeze la locuința unei rude.

Au fost preluate petiții de la persoanele afectate, urmând a se continua verificările și a dispune măsurile legale.

La Moara și la Ipotești a căzut grindină minute bune.

Imaginile surprinse de internauți din municipiul Suceava din timpul furtunii sunt spectaculoase (vezi Video).

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here