Bărbat găsit mort în pădure, după ce a zăcut în zăpadă și ger două zile. Este vorba despre un bărbat de 54 de ani, din Izvoarele Sucevei.

Un bărbat a zăcut mort în pădure, în zăpadă și ger două zile după ce, beat fiind a căzut și nu a mai putut să se ridice. El a fost găsit în pădure în urma unor căutări, fiica acestuia cerând ajutor la 112.

O femeie a sunat la 112 sâmbătă și a reclamat că tatăl său nu a mai fost văzut de două zile și nu răspunde la telefon.

Bărbatul de 54 ani, din Izvoarele Sucevei, a plecat de la domiciliu în satul Lupcina, comuna Ulma, în locul denumit popular ,,La poarta”, unde se găsesc mai multe magazine, pentru a face cumpărături.

Acesta a intrat la mai multe magazine, unde a consumat băuturi alcoolice, până joi, în jurul orei 19:00, când a fost văzut ultima dată.

Întrucât acesta locuia singur, într-un loc izolat, până la data de 13.02.2021, în jurul orei 10:00, nu a sesizat nimeni că lipsește de la domiciliu. La un moment dat însă, un vecin a observat că, în ciuda temperaturilor extrem de scăzute, vitele acestuia erau afară, motiv pentru care au informat-o pe sora bărbatului.

La locuința acestuia a venit fiica sa, care a deschis casa, nefiind identificate urme de răvășire sau alte aspecte care să ridice suspiciuni. Aceasta bănuia că cel mai probabil tatăl său a consumat băuturi alcoolice în exces și, având în vedere că se afla la aproximativ 7 km de casă, s-a pornit spre domiciliu, prin pădure, pentru a-și scurta deplasarea, dar fiind beat a căzut și a suferit o hipotermie, având în vedere temperaturile scăzute și ninsorile din ultimele zile.

S-a procedat la căutarea bărbatului, împreună cu alți 4 consăteni însă în primă fază acesta nu a fost identificat. Căutările au fost greu de efectuat din cauza condițiilor meteo, a faptului că a nins și a viscolit puternic, neputând fi identificate urme. De asemenea, zona de căutări a fost una extinsă, deoarece există mai multe cărări pe unde persoana în cauză ar putea fi ajuns la domiciliu, toate trecând prin zone împădurite și greu accesibile.

Ulterior în jurul orelor 19.12, rudele persoanei în cauză au identificat cadavrul bărbatului într-o zonă împădurită de pe raza satului Lupcina, comuna Ulma, la 7 kilometri de casă. Asupra acestuia a fost identificată suma de 106 lei, care a fost predată fiicei. Pe corpul defunctului nu au fost identificate urme de violență.

Polițiștii de la Vicovu de Sus au deschis dosar de cercetare în acest caz, ei așteptând rezultatele necropsiei.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here