autospecială pompieri

Sucevean găsit spânzurat de țeava de la calorifer. Bărbatul era grav bolnav și a stat internat o perioadă în spital. El a fost găsit mort după ce sora lui a sunat la 112.

Un sucevean de 53 de ani s-a spânzurat de țeava de la calorifer din cauza problemelor de sănătate. Pompierii de la ISU Suceava au intrat în apartamentul acestuia, acre era încuiat.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată vineri de către o femeie despre faptul că fratele său, care locuiește singur în municipiul Suceava, nu mai răspunde la telefon, fiind posibil să fie decedat în locuința sa.

Femeia a discutat cu o zi înainte cu fratele său, cu care a stabilit să se întâlnească a doua zi, ora 09.00, la domiciliul acestuia din urmă. Ajunsă la domiciliul fratelui său, ea a sunat la ușă, constatând că fratele ei nu răspunde.

Femeia și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă, motiv pentru care a apelat la SNUAU 112 solicitând o ambulanță.

La fața locului a sosit inițial un echipaj ISU Bucovina. Pompierii au pătruns în apartament pe geamul de la dormitor, care era larg deschis. Bărbatul era în colțul camerei, spânzurat de țeava de la calorifer.

Echipajul de pe ambulanță direcționat la fața locului a încercat în zadar să îl resusciteze pe bărbat. În final, medicii au constatat decesul.

Din declarația sorei sale, a rezultat faptul că acesta era bolnav și avea și un chist arahnoidian temporal drept nechirurgical. El a fost internat de mai multe ori în spital, ultima internare datând din luna noiembrie a anului 2020.

În urma cercetării efectuate de polițiști la locului faptei, s-a stabilit că ușa de acces în apartamentul decedatului nu prezenta urme de forțare, iar bunurile din interior nu sunt răvășite.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here