Un sucevean de 32 de ani a murit pe terenul de fotbal, în timpul unui meci. Bărbatul s-a prăbușit după ce a marcat un gol. Cel mai probabil, acesta a suferit un infarct miocardic.

Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată vineri seară, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că unei persoane i s-a făcut rău pe stadionul de fotbal de pe strada Mirăuţi, din municipiul Suceava.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Ordine Publică şi ulterior echipa operativă din cadrul Biroului Investigaţii Criminale de la IPJ Suceava. De asemenea, a ajuns un echipaj de ambulanță.

Bărbatul 32 ani, din municipiul Suceava nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale personalului de pe ambulanţă, diagnosticul stabilit de către personalul medical fiind ,, stop cardio respirator ireversibil”.

Din primele verificări, a reieşit faptul că persoana decedată a jucat anterior fotbal cu mai mulţi tineri, iar după ce a marcat un gol, efectiv s-a prăbuşit pe terenul de sport. Deşi ceilalţi colegi de echipă au încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea ambulanţei, în cele din urmă a fost constatat decesul acestuia la orele 23.40.

Polițiștii au demarat cercetări în acest caz și așteaptă rezultatele necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.