Un sucevean de 32 de ani a murit pe terenul de fotbal, în timpul unui meci. Bărbatul s-a prăbușit după ce a marcat un gol. Cel mai probabil, acesta a suferit un infarct miocardic.

Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată vineri seară, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că unei persoane i s-a făcut rău pe stadionul de fotbal de pe strada Mirăuţi, din municipiul Suceava.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Ordine Publică şi ulterior echipa operativă din cadrul Biroului Investigaţii Criminale de la IPJ Suceava. De asemenea, a ajuns un echipaj de ambulanță.

Bărbatul 32 ani, din municipiul Suceava nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale personalului de pe ambulanţă, diagnosticul stabilit de către personalul medical fiind ,, stop cardio respirator ireversibil”.

Din primele verificări, a reieşit faptul că persoana decedată a jucat anterior fotbal cu mai mulţi tineri, iar după ce a marcat un gol, efectiv s-a prăbuşit pe terenul de sport. Deşi ceilalţi colegi de echipă au încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea ambulanţei, în cele din urmă a fost constatat decesul acestuia la orele 23.40.

Polițiștii au demarat cercetări în acest caz și așteaptă rezultatele necropsiei.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here