Deputatul PSD de Suceava George Șoldan s-a înscris oficial în competiția pentru șefia CJ Suceava, fiind sprijinit de ministrul Transporturilor – Sorin Grindeanu. Grindeanu a venit la Suceava luni special pentru a fi de față la înregistrarea candidaturii lui Șoldan la Biroul Electoral Județean.

Sorin Grindeanu a declarat că îl sprijină din toată inima pe George Șoldan și are convingerea că acesta va fi un bun președinte de consiliu județean.

 

Ministrul Transporturilor a precizat că este merictul lui George Șoldan că lucrările la podul de la Milișăuți sunt spre finalizare și că deputatul a fost cel care a făcut demersuri în acest sens la minister.

„Tot George cel Bun m-a tocat efectiv cu podul de la Milișăuți. Să știți că dacă nu era așa ca săptămânal să-mi trimită mesaje, să mă sune, probabil că nu am fi fost în stare să spunem că la sfârșitul lunii mai sau începutul lunii iunie această investiție va fi finalizată.

Vreau să vă spun că are un merit și colegii mei de la minister știu, și secretara mea știe și șeful de cabinet fiindcă a fost ca o toacă George pentru că e un foarte bun parlamentar și va fi un foarte bun președinte de Consiliu Județean”, a spus Grindeanu.

Gheorghe Șoldan a declarat că a strâns peste 60.000 de semnături de susținere și că oamenii simt nevoia unei schimbări la nivelul admintrației județene.

„Ne dorim efectiv să facem o schimbare. Ne dorim să punem la punct infrastructura din județul Suceava, ne dorim să creăm locuri de muncă bine plătite, să trăim în județul Suceava cu mândrie, așa cum ar trebui.

Ne dorim să aducem acasă tinerii care ne sunt plecați. Ne dorim să le creăm condiții propice tuturor să trăiască aici în județul Suceava. Și vreau să precizez că echipa PSD a depus aproximativ 60.000 de semnături pentru ambele candidaturi, pentru lista de consilieri județeni și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Avem o echipă tânără, cu media de vârstă de 43 de ani, o echipă cu care ne dorim să câștigăm Consiliul Județean Suceava”, a transmis Gheorghe Șoldan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.