Vasile Râmbu, candidatul PSD la Primăria Suceava, vrea să aducă orașul la normalitate. Declarația a fost făcută luni, după depunerea candidaturii la Biroul Electoral Municipal.

„Și când spun normalitate mă refer la curățenie, liniște și ordine publică, parcări, străzi asfaltate, fațade refăcute, spații verzi, locuri de joacă, locuri de agrement și altele.

 

Și cel mai important este că vom dezvolta Suceava, construind infrastructuri de orice fel: rutieră, sanitară, școlară, liceală, universitară, culturală, sportivă și altele și vom crea locuri  de muncă bine plătite și care să aducă plus valoare.

Și așa ne vom îmbunătăți viața de zi cu zi. Dar pentru ca acestea să devină realitate avem nevoie de ceva. avem nevoie de multă muncă. Și noi avem toată determinarea să muncim. O să ne îndeplinim obiectivul de a face Suceava bine”, a explicat Vasile Râmbu.

Acesta a mai spus că vrea să aducă municipuiul Suceava în fruntea țării, așa cum a făcut cu Spitalul Județean Suceava – pe care l-a adus în topul unităților medicale din țară.

„Ce garanții depunem noi? În ceea ce mă privește expertiza experiența și realizările mele în plan personal și profesional. Aduc în prim plan ceea ce am făcut la Spitalul Județean, care după cum știți cu toții era codaș la momentul în care am poposit acolo și în cele din urmă l-am adus în fruntea țării.

Vreau să vă spun că atunci când am ajuns la Spitalul Județean nu aveam o expertiză chitită pe acel domeniu, dar hotărârea și ambiția pe care am pus-o în joc a făcut să ajungem acolo unde ne-am dorit cu toții. Așa vom proceda și cu orașul. Îl vom aduce în fruntea țării”, a declarat Râmbu. 

Acesta vrea ca Suceava să devină un hub strategic, să fie aduși aici investitori și să se creeze noi locuri de muncă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.