Cunoscutul om de afaceri sucevean Gheorghe Filipciuc a încetat din viață, luni noapte. Acesta era internat de mai multe săptămâni la Reanimarea Spitalului Județean Suceava după ce au apărut complicații în urma infecției cu COVID-19.

Foarte multă lume l-a cunoscut pe Gheorghe Filipciuc, patronul complexului ZAMCA și al Grădinei de Vară Eden, două locații recunoscute în Suceava pentru eleganță, pentru calitatea serviciilor și pentru bunătățile preparate acolo. Era respectat și iubit de apropiați dar și de comunitate. Jovial, cu o vorbă bună pentru fiecare și primitor, Gheorghe Filipciuc era apreciat în primul rând pentru că știa să fie Om.
Vorbea ca un bunic înțelept atunci când trebuia, dezbătea probleme din societate și chestiuni politice cu cea mai mare seriozitate și despica firul în patru, dar în același timp avea un umor fin și știa să fie șugubăț.

Probabil avea multe planuri de viitor, dar Dumnezeu a avut alte planuri pentru el!

Cuvintele sunt de prisos în asemenea momente, când comunitatea suceveană pierde încă un om de valoare în contextul acestei pandemii nenorocite! Sincere condoleanțe familiei, copiilor pe care îi iubea foarte mult, finilor care l-au iubit și respectat și tuturor apropiaților! Dumnezeu să îl ierte și să ne rugăm pentru sufletul lui!

Cu profund regret, Alina Iosif

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here