Se asfaltează drumul județean care leagă municipiul Rădăuți de comuna Satu Mare. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că se va fluidiza traficului din municipiul Rădăuți pentru că se va putea circula spre Putna prin Milișăuți-Satu Mare, fără să se aglomereze centrul orașului.

Flutur a mai spus că a depus documentația pentru asfaltarea porțiunii de drum pietruit care leagă Satu Mare de Grănicești, drum de mare importanță pentru oamenii din zonă.


„Asfaltăm drumul care leagă orașul Rădăuți de Satu Mare, pe 3,5 km. Este o investiție făcută de Consiliul Județean Suceava și care se adaugă la modernizarea făcută anii trecuți, în zona comunei Satu Mare de lângă Rădăuți. În felul acesta, pe scurtătură de la Milișăuți, se poate ieși la Rădăuți și se merge spre Putna, fără să aglomerăm centrul acestui oraș. Mă bucur că am putut să facem și această investiție și vreau să îi anunț pe cei de la Satu Mare, de la Milișăuți și de la Grănicești că am depus documentația pentru asfaltarea porțiunii de drum care este doar pietruit, care leagă Satu Mare de Grănicești. Știu că este o zonă așteptată să fie modernizată, categoric Consiliul Județean Suceava a pregătit documentația ca anul viitor să trecem la treabă și cu acest tronson de drum”, a explicat Gheorghe Flutur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.