La Moara se asfaltează strada Ion Grămadă, stradă aflată chiar în centrul comunei. Vineri dimineață se lucra intens, sub monitorizarea primarului Eduard Dziminschi, cel care are deschise mai multe șantiere în localitate.

Eduard Dziminschi ne-a povestit că la preluarea mandatului său strada Ion Grămadă arăta jalnic, cu cratere acoperite de localnici cu rumeguș. De asemenea, nu exista în zonă canalizare, rețea de apă potabilă și nici gaz metan. Acum, după 4 ani, localnicii de pe strada Ion Grămadă sunt racordați la toate utilitățile și se toarnă și asfalt.

Primarul de Moara spune că a așteptat destul de mult să înceapă lucrările, firma care asfaltează având mai multe poduri de ridicat și de aceea au fost întârziate lucrările aici. Eduard Dziminischi ne-a spus că în continuarea străzii Ion Grămadă vor fi asfaltate străzile: Stațiunii 1 și 2, Vișinia și Nufărul. Primarul comunei Moara merge mai departe cu investițiile, deja fiind aprobată amenajarea unei piste de biciclete în localitate dar și construirea unui centru medical.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here