Președintele Consiliului Județean Suceava, liberalul Gheorghe Flutur, s-a videncat de COVID-19. El a fost externat din Spitalul Județean Suceava, a stat câteva zile în izolare la domiciliu iar joi a aflat că rezultatele la ultimele două teste pentru coronavirus sunt negative. Așa că vineri dimineață s-a prezentat la serviciu, la Consiliul Județean Suceava.
”În cursul zilei de ieri am fost informat de DSP Suceava că rezultatele ultimelor două teste sunt negative și că îmi pot relua activitatea zilnică. Așadar, începând din dimineața zilei de astăzi, vineri, 10 aprilie, m-am prezentat la muncă, prima întâlnire de lucru având-o la Spitalul Județean, unde am discutat cu secretarul de stat din Ministerul Sănătății, gen. (r) Ionel Oprea, cu managerul Spitalului, colonelul medic Daniel Derioiu și cu prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.
Am dorit să aflu care sunt urgențele, iar din acest moment sunt în mijlocul celor care fac eforturi pentru normalizarea situației în județul Suceava, fiind la dispoziția lor 24 de ore din 24. Adresez rugămintea sucevenilor să respecte măsurile stabilite de autorități pentru a putea stăvili cât mai repede această pandemie”, ne-a declarat Gheorghe Flutur.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here