George Șoldan

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan se întreabă ”câți pacienți nevinovați trebuie să mai moară în spitalele din țară pentru ca un ministru să plece?

Gheorghe Șoldan a declarat miercuri că a votat în plenul Camerei Deputaților pentru demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății pentru că ,,prin incompetența sa și lipsa lui de asumare, mor zilnic, pacienți în spitalele din țară”. În opinia acestuia, guvernarea de dreapta se joacă și cu sănătatea românilor.

Redăm integral declarația de presă făcută miercuri de deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan:

,,Am votat astăzi în plenul Camerei Deputaților pentru demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății pentru că prin incompetența sa și lipsa lui de asumare, mor zilnic, pacienți în spitalele din țară.

În ciuda tuturor dovezilor pe care o țară întreagă le vede, coaliția de dreapta continuă să mintă și să nu vadă dezastrul din sistemul sanitar gestionat și se joacă și cu sănătatea românilor după ce le-au tăiat orice speranță pentru o viață mai bună.

De când a venit dreapta la guvernare am avut trei miniștri care, prin acțiunile lor, nu au făcut decât să inducă românilor frica de a ajunge în spital.

Domnilor din coaliția PNL-USRPLUS-UDMR, într-o astfel de țară, în care dreptul fundamental la viață este amenințat chiar de către cei care trebuie să salveze vieți, oamenii devin simple supraviețuitoare, nu ființe demne și valoroase.

Parlamentarii de dreapta nu văd că avem un ministru al Sănătății care a venit doar pentru a servi anumite interese și nu pentru a apăra sănătatea românilor?

Sistemul medical românesc are nevoie de un ministru responsabil.

Spitalele românești ard la propriu, iar fiecare zi în care nu explodează vreun tub de oxigen încă este o chestiune de noroc.

Câți pacienți nevinovați trebuie să mai moară în spitalele din țară pentru ca un ministru să plece și să lase locul unuia care știe ce are de făcut?

Îmi exprim speranța că, în curând, moțiunea de cenzură pe care PSD o va depune, va duce la căderea acestui guvern iresponsabil și la formarea unui nou Cabinet care să aibă ca principal obiectiv siguranța și bunăstarea cetățenilor acestei țări”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.