Un vicovean nu a ținut cont de COVID și a stat la un pahar de vorbă cu o rudă infectată după care s-au luat la bătaie. Bărbatul, originar din Vicovu de Jos, s-a dus la apartamentul în care fostul cumnat, confirmat cu COVID, stă izolat.

Cei doi au băut ore întregi după care s-au luat la ceartă. Cearta a degenerat iar oaspetele a sărit la bătaie la gazdă. Bărbatul infectat cu COVID a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Rădăuți au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din Rădăuți, cu privire la faptul că fostul său cumnat îl amenință cu acte de violență și că apelantul se află în izolare ca urmare a confirmării pozitive cu virusul SARS COV 2.

La fața locului oamenii legii au constatat că sesizarea se confirmă. Vicoveanul s-a deplasat la locuința fostului său cumnat și, deși cunoștea că acesta se afla în izolare ca urmare a confirmării pozitive cu virusul SARS COV 2, a rămas peste noapte la acesta, unde au consumat împreună băuturi alcoolice.

Ulterior, între cei doi a izbucnit un conflict verbal, deoarece numitul gazda îi cerea fostului său cumnat bani, moment în care acesta i-a precizat verbal ca dacă îi mai cere bani îl va agresa, însă fără a recurge la vreun gest în acest sens.

Efectuându-se verificări în bazele de date ale poliției, s-a stabilit faptul că rădăuțeanul în casa căruia s-a petrecut incidentul figurează în carantină, în perioada 05.02.-18.02.2021 întrucât a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS COV 2.

Vicoveanul care nu a ținut cont de COVID a fost sancționat cu amendă în cuantum de 200 lei și în final a fost internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului municipiului Rădăuți, întrucât e cunoscut cu afecțiuni psihice.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here