Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, candidat la șefia Consiliului Județean Suceava, s-a aflat azo la Dolhasca, în piața din localitate, unde s-a întâlnit cu localnicii.

Axialul Suceava – Dolhasca rămâne una dintre dovezile neputinței administrației județene, spune Gheorghe Șoldan.

”Șoferii și locuitorii din localitățile de pe traseul acestui drum strategic nu vor uita degrabă coșmarul prin care au trecut ani la rând.  Am discutat astăzi despre acest subiect în piața din Dolhasca, unde am fost de dimineață alături de Mircea Mihai, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului.

Chiar dacă în perioada campaniei electorale asfaltul se întinde pe drumurile județene mai ceva ca untul pe pâine, oamenii vor deconta la vot tot ce au avut de îndurat.  Vorbim despre ani de neglijență și indiferență.

Oamenii din tot județul merită drumuri sigure și moderne, nu doar promisiuni înainte de alegeri. Ziua Schimbării se apropie.

La Dolhasca, oamenii sunt pregătiți să deconteze la vot tot ce-au îndurat în toți acești ani și să aducă schimbarea atât în administrația locală, cât și la conducerea Consiliului Județean.  9 iunie – Ziua Schimbării!”, a precizat Șoldan.

Comandat de PSD OJ Suceava, Cod Mandatar 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.