Două gospodării în flăcări după ce un autoturism a luat foc de la un scrurt circuit electric. Incendiul devastator a avut loc la Șaru Dornei, joi noapte.

Gospodării în flăcări, la Șaru Dornei, în miez de noapte după ce un autoturism a luat foc într-un garaj. Flăcările s-au extins rapid iar localnicii au sunat disperați la 112 și au cerut ajutor.

Incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere și de aceea, la sosirea echipajelor de la ISU, ardeau generalizat construcții din cele două gospodării. Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale de stingere.

Au ars un garaj și o magazie, corp comun, pe aproximativ 130 de metri pătrați, și o altă construcție anexă, corp comun, compusă din adăpost de animale și o magazie, pe 45 de metri pătrați.

Flăcările s-au propagat și la o magazie din gospodăria învecinată, care a ars pe 40 de metri pătrați. În incendiu au ars și 3 autoturisme, două aflate în garaj, iar al treilea, parcat în apropiere.

Au mai ars bunuri de uz casnic, scule și unelte diferite, precum și aproximativ 15 metri cubi de lemn. De asemenea, s-au degradat două uși și patru ferestre din PVC și aproape 80 de metri pătrați din izolația exterioară a unei case.

Pompierii de la Vatra Dornei au salvat două case și restul anexelor gospodărești. Ei au intervenit mai bine de 4 ore. Din fericire, nu au fost victime.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here