mascați poliție
foto arhivă

Șofer beat și violent, imobilizat de polițiști în stradă, la Rădăuți. Incidentul s-a petrecut joi seară.

Polițiștii aflați în exercitarea atribuțiunilor de serviciu au fost dirijați de personalul de serviciu al subunității să se deplaseze pe strada Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, la stația PECO PETROM.

Un localnic a sesizat la 112 că un conducător auto este sub influența băuturilor alcoolice, cu mașina în peco. Agenții au observat autoturismul respectiv oprit în dreptul unei pompe de alimentare.

La scurt timp, după ce conducătorul auto s-a urcat la volanul autoturismului Toyota și s-a deplasat pe strada Calea Bucovinei, având direcția de mers spre centrul municipiului, s-a efectuat semnalul regulamentar de oprire prin folosirea semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei.

Șoferul a oprit și a fost identificat în persoana unui bărbat de 52 ani, din Rădăuți. Întrucât acesta emana miros de alcool, i s-a solicitat să efectueze testarea cu aparatul alcooltest, însă a refuzat.

În consecință i s-a solicitat bărbatului să se deplaseze împreună cu lucrătorii de poliție la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea recoltării probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Șoferul a devenit agitat și se manifesta violent, așa că a fost imobilizat de polițiști cu sprijinul unui echipaj de mascați din Rădăuți. El a fost condus la spital, unde i s-a solicitat să efectueze testarea cu aparatul alcooltest.

Astfel, după încercări repetate, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.Ulterior, acestuia i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here