Grav accident la Bunești. Au intervenit doi ofițeri de la ISU Suceava, aflați întâmplător în zonă.

Grav accident la Bunești, joi dimineață. Două persoane au fost grav rănite și au necesitat îngrijiri medicale. Un autoturism și un motoscuter s-au ciocnit în trafic, rezultând rănirea unui bărbat și a unei femei, ambii aflați pe motoscuter.

Cei doi au avut norocul ca în zonă să se afle întâmplător, în trafic, doi ofițeri de la ISU Suceava iar cei doi au intervenit cu promptitudine și au cerut ajutorul colegilor prin numărul de urgență 112.

Este vorba despre maiorul Marian Ruscan și locotenentul Ionuț Cobziuc. Ei au acordat primul ajutor medical victimelor. O victimă a fost așezată în poziția laterală de siguranță, iar la cea de-a doua, i-a fost imobilizată manual coloana cervicală, care putea fi lezată. Concomitent, pompierii militari au solicitat la 112 resurse medicale specializate.

La fața locului s-au deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni și un echipaj de Ambulanță
Răniții au fost preluați de către cele două ambulanțe, SMURD și SAJ, și transportați de urgență la spital.

Maiorul Marian Ruscan este desemnat prim-adjunct al inspectorului șef, iar locotenentul Ionuț Cobziuc este adjunct al șefului Centrului Operațional, din cadrul ISU Suceava. Trebuie spuc că Marian Ruscan a fost pompierul care în 2010, la inundațiile catastrofale de la Arbore, a salvat dintre ape 8 copii care se refugiaseră din calea puhoaielor în podul casei. Copiii au fost scoși unul câte unul de către Marian Ruscan.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here