Clipe de panică, pe strada Amurgului, din municipiul Suceava, miercuri dimineață. Unei șoferițe i-a luat foc mașina în timp ce o deszăpezea. Flăcărire au afectat și fațada blocului în fața căruia era parcat autoturismul.

Șoferița, în vârstă de 25 de ani, a sunat la 112 și a cerut ajutor, explicând că i-a luat foc mașina în timp ce o deszăpezea . la fața locului au ajuns pompierii de la ISU Suceava și polițiștii.

Incendiul a afectat autoturismul în proporție de 60%. Lucrătorii ISU au stins incendiul care a afectat și fațada blocului. Pompierii au apreciat cauzele incendiului ca fiind ”scurt circuit produs la instalația electrică aautoturismului”.

Tânăra a povesti polițiștilor că a coborât în fața blocului, a pornit vehicului iar apoi s-a apucat să îl deszăpezească. În momentul în care dezăpezea autoturismul, un incendiu a izbucnit în bord și s-a extins spre interiorul mașinii.

Valoarea prejudiciului creat în urma incendiului este de aproximativ 12.000 lei. În cauză s-a dispus efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, pentru a se stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here